Dutch English French German Polish

Vul hier uw naam en telefoonnummer in.


www.ambkunststofkozijnen.nl

 

Veranda                                                                                                       


Eigenschappen van Veranda's. zorgen voor een optimale beleving van het buitenseizoen. Zowel in de zomer als in het voor- en naseizoen. Veranda's bieden beschutting tegen wind- en regen en dankzij aanvullende zonweringmogelijkheden bieden ze ook bescherming tegen de zon. Met een Veranda geniet u veel langer van het buitenleven. In het voor- en naseizoen kan het soms net iets te fris zijn terwijl het zonnetje schijnt. De terrasoverkapping biedt u dan beschutting en door het glas geeft de zon voldoende warmte om er heerlijk van te genieten. 


 

 

Veranda Trendline polycarbonaat

 

Wie kiest voor een aluminium veranda vanTrendline maakt – eerlijk is eerlijk – de meest optimale keuze. Waarom? Omdat u met een veranda van Trendline kiest voor ranke, elegante profielen, die borg staan voor een fraai esthetisch resultaat waarin licht en lucht de hoofdrol spelen.

Deze veranda wordt standaard geleverd met; polycarbonaat 16mm of Opaal X-structuur, Montage materiaal, pvc mof en pijp en Bladvanger.

Deze veranda is verkrijgbaar in 2 en 3 staanders.

eventueel extra bij te bestellen; beton poer met uitloop, Halogeenspots, Veranda radio incl. afstandsbediening ( ontvanger + 2 boxen) of een terrasheater. 

veranda_nieuw

 

 

 

 

Veranda Premiumline met polycarbonaat

 

Verlenging van de tijd welke u heerlijk buiten kunt doorbrengen. Onderhoudsarm. Altijd droge zitplaats. Perfecte overwinterplaats voor uw tuinmeubelen. Minder onderhoud aan uw schilderwerk. De veranda premiumline  is een aluminium Verandadak. Standaard kleur structuurlak RAL9010 (wit) en structuurlak RAL7016 (antraciet). Maximale dakafmeting met 2 staanders 5000 mm tot een maximale uitval van 3000mm. Anders 3 staanders. Standaard polycarbonaat plaat held of opaal. Hemelwaterafvoer is in de staander geintegreerd. Schanierend dak waardoor iedere hoek mogelijk is. (min afwatering 10 cm per 1 meter). Hoge stabaliteit.

Eventueel extra bij te bestellen; Halogeenspots, led verlichting, veranda radio of een terrasheater.

 

profiline

 

 

 

 

 Veranda

 deze veranda is een eenvoudige, maar effectieve en prijsgunstige terrasoverkapping/veranda. Terrassen en verhardingen worden met deze overkapping fraaie veranda's en carports.Deze veranda heeft een hoge stabiliteit en is uitgevoerd met polycarbonaat platen. De maximale dakafmeting met 2 staanders is 4 meter. De hemelwaterafvoer is in de staanderbekleding geïntegreerd.

v905 iseo


 

Veranda

deze veranda/terrasoverkapping is multifunctioneel en heeft een degelijke en stevige constructie. U heeft de keuze uit een standaard of een klassiek gootprofiel en uit een glazen of polycarbonaat uitvoering. De terrasoverkapping/veranda is voorbereid voor diverse uitbreidingen waaronder verlichting, zonwering en glaswanden.

v910 garda


 

deze Veranda is een zeer stijlvolle en luxe terrasoverkapping/veranda. Dankzij een unieke constructie zijn maar 2 staanders nodig bij een breedte van 6,5 meter. Deze terrasoverkapping/veranda wordt naar keuze uitgevoerd in gelaagd glas ( helder) of polycarbonaat ( helder of opaal).

 Aanvullende opties

De terrasoverkappingen/veranda's van A.M.B. zijn veelzijdig. Dit komt door de vele extra opties. Hiermee stelt u uw terrasoverkapping/veranda  geheel naar eigen wens en smaak samen. Zo kunt u kiezen voor de optie terrasheater zodat u zodra het iets frisser wordt nog wel buiten in de warmte kunt zitten. U kunt kiezen voor zonwering voor schaduw als de zon te fel op uw terrasoverkapping/veranda schijnt.